Smidig radonsanering i Stockholm

Om du bor i Stockholm och har köpt hus eller kanske bygger om ditt nuvarande, är det bra läge för en radonsanering. Radon är nämligen en hälsorisk som ofta smiter förbi massmedias reportage och drabbar många problem varje år. Skulle du upptäcka att du har radon hemma bör professionell hjälp tillsättas. Stockholm har många företag som utför radonsanering så det kan vara svårt att finna det som passar för bäst pris och rätt behandling.

Radon kommer ursprungligen från radioaktiva grundämnet radium. Gasen sönderdelas i sin tur till metallpartiklar kallade radondöttrar. När dessa partiklar andas in kan de på lång sikt öka risken för lungcancer. Strålsäkerhetsmyndigheten uppskattar att 200 lungcancerfall per år kan undvikas med radonsanering i berörda hus.

Det svåra med radon är att den inte kan upptäckas utan hjälp, d.v.s. den är osynlig och doftlös. Men som tur är kan radonhalten mätas med rätt verktyg. Radon uppstår naturligt i marken, vatten och byggnadsmaterial, det är därför extra viktigt att kontrollera i nybyggda hus.

Det finns ingen bättre i Stockholm på radonsanering än Ocab. Genom att besöka deras hemsida via länken svensk radonsanering Stockholm får du tillgång till ett företag med över 50 års erfarenhet. Deras rykte är starkt då de är många försäkringsbolags första val inom sanering och ger dig det bästa resultatet till ett så lågt pris som möjligt. Du kan skriva med gratis offert och få garanterat svar inom 24 timmar på alla möjliga frågor inom radonsanering. Processen innebär att du kan beställa en mätningsdosa hem till dörren, varefter Ocab ger instruktioner för hur den används. Om värdena är höga undersöker de källan till radonhalten och planerar en sanering. Du som kund får all information du behöver för att kunna hålla hemmet tryggt i framtiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *